STEMMEN KAN TOT 11 DECEMBER 23:59​

LOGO_WITPAARS_LIGGEND-1.png

De vijfde editie van The Dutch Stream Awards gaat beginnen!

De Dutch Stream Awards gaan op voor de vijfde editie. De DSA honoreert de streamers die volgens publiek & vakjury de beste livestream-producties gedurende het afgelopen jaar maakten. Wie worden de opvolgers van onder andere DonKaaklijn, Bardo en Saar? De keuze is aan jou! 

 

Grootste prijzenpakket ooit

Samen met partners Elgato, Lenovo, Mindscape & UPP gaat de DSA groter uitpakken dan ooit. Nog niet eerder was het prijzenpakket zo goed gevuld als dit jaar. Van 2000 euro aan streamapparatuur van Elgato, een ultrawide monitor van Lenovo tot aan betaalde campagnes van Mindscape, meer streamers dan ooit maken dit jaar kans op mooie prijzen. 

Streamers kiezen voor het eerst ook zelf hun favo streamer van 2023

Ook is er dit jaar een nieuwe award, op verzoek van de streamers zelf kunnen ook zij dit jaar hun stem uitbrengen op de beste streamer van2023. De DSA bestaat net als vorig jaar uit twee stemrondes en twee live shows. In de nominatie-show op vrijdag 24 november worden de genomineerden bekend gemaakt en op vrijdag 15 december weten we wie de winnaars van de awards zijn. 

De stemronde voor de nominaties start op maandag 30 oktober. 

Er worden dit jaar in totaal negen awards uitgereikt:

   • Beste Mannelijke Streamer (publiek en vakjury) powered by Mindscape

   • Beste Vrouwelijke Streamer (publiek en vakjury) powered by Mindscape

   • Beste Stream Overall (publiek) 

   • Beste Non Gaming stream (publiek)

   • Beste Talent – Powered by Elgato (50% publiek / 50% vakjury)

   • Beste Productie – Powered by Elgato (vakjury)

   • Speciale Award Beste streamer, gekozen door streamers zelf

   

  Beste Talent

  Natuurlijk gaat de DSA ook dit jaar opkomende streamtalenten een kans geven om door te breken naar de top. In samenwerking met Elgato wordt een compleet traject opgezet rond de verkiezing van de ‘Best Talent’. 

  Talenten kunnen onder andere voor 1000 euro aan professionele streamapparatuur van Elgato winnen. Ook zijn er prijzen voor de runners-up en kunnen er betaald partnerships met Mindscape gewonnen worden.

  Net als vorig jaar wordt de winnaar in de finale niet alleen bepaald op basis van het aantal stemmen, maar voor 50% ook op basis van een juryrapport. De inschrijvingen voor deelname aan de Best Talent Award starten op maandag 30 oktober.

  PARTNERS